Accommodaties

Blokhut Triton

De Dorus Rijkersgroep deelt samen met de reddinsbrigade (RBO) en kindervakantiewerken Oss (KAKO) het mooie gebouw Triton. Voor onze scoutigroep hebben we 350 m² van het gebouw beschikbaar wat verdeeld is in diverse lokalen voor de speltakken. Ook beschikken we over een keuken, natte ruimte met douches, instructieruimte en materiaalhok.

Voor het gebouw ligt een groot grasveld van 1000 m² welke gebruikt wordt voor sport, spel en kamperen. In de hoek van het grasveld ligt een mooie ruime kampvuurkuil waar je heerlijk kan zitten genieten van het kampvuur.

Op het terrein staat ook een veldloods waar we onze trailer, aanhanger, pionierpalen, stookhout en ander materiaal op kunnen slaan.

Het adres van Triton is Bergsche Hoevepad 21, 5344 KW, Oss

 Jachthaven de Maaskant

Onze vloot ligt in de zomermaanden in de jachthaven ‘de Maaskant’. Hier hebben we 7 ligplaatsen voor onze 5 vletten, lelieschouw en sleepboot. Op het terrein van de jachthaven staat een ‘zeilhok’ waar we ons materiaal in kunnen opslaan. Tijdens de opening hijsen we de vlag in de vlaggenmast van de jachthaven. Tijdens slecht weer mogen we gebruik maken van het jachthavengebouw ‘het oppertje’.