Verhuur

De Dorus Rijkersgroep beschikt over een mooie accomondatie en een vloot van zes zeilboten. Daarnaast hebben we diverse kampeermaterialen, tenten, kookmateriaal en materiaal om complete survivalbanen op te zetten inclusief kabelbanen. Al deze materialen zijn gemaakt voor intensief gebruik en dat geeft ons de mogelijkheid om deze materialen te verhuren. Met de opbrengsten kunnen wij al het materiaal in goede staat houden en sparen voor nieuwe materialen in de toekomst. Huurt u spullen bij ons dan betekend dat alleen niet een aantrekkelijk tarief maar ook een bijdrage aan onze groep om het spel van scouting zo goed mogelijk te kunnen blijven doen!

Materiaal

Van zeilboten en vlotmateriaal tot groepstenten en kookstellen.

Blokhut

Ons clubhuis zal in en buiten de zomervakanties worden verhuurd aan andere (scouting)groepen. Gelegen vlakbij een bos en zwemvijver en met een groot grasveld voor de deur is dit een ideale huurlocatie. Meer informatie kunt u vinden in de accommodatiegids van Scouting Nederland. Een voobeeld huurovereenkomst kunt u hier doorlezen.

Huurprijs indicatie:
€ 6.00 per persoon per dag voor huurperiodes korter dan 7 dagen.
€ 5.00 per persoon per dag voor huurperiodes van 1 week of meer.

* Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend

Het gebouw is van alle gemakken voorzien, ruime lokalen met goede ventilatie en verwarming. Een volledig ingerichte keuken (20 m2) met rvs keukenblok, groot fornuis met oven, grote (600L) koelkast, tafelmodel koelast, tafelmodel vrieskast en verder ruimte genoeg om te koken en eten te bereiden.
De welpenruimte (70 m2) en zeeverkennersruimte (120 m2) zijn de twee grootste ruimtes van het gebouw. Beide lokalen beschikken over voldoende tafels, stoelen en banken om grote groepen te kunnen voorzien. Naast de twee grote ruimtes hebben we de instructieruimte (20 m2) ook beschikbaar voor de verhuur. De natte ruimte (20 m2) is ingericht om grote groepen te kunnen ontvangen, er is de beschikking over 1 urinoir, 2 wc’s, 1 gehandicapten wc + douche, 2 aparte douches en een grote wasbak/tafel met meerdere kranen.

Voor het gebouw ligt een groot grasveld van 1000 m², in de hoek van het grasveld ligt sinds kort een mooie ruime kampvuurkuil waar je heerlijk kan zitten genieten van het kampvuur. Doordat de kuil maar half omringd is met een heuvel kunnen nog meer personen aanschuiven door op het grasveld te gaan zitten. Wil je stoken dan dien je wel zelf hout mee te nemen

Reserveringen kunnen worden gemaakt bij onze clubhuis verhuurder (Marloes Janssen), contactgegevens zijn te vinden op de pagina contact. De beschikbaarheid van het gebouw is te bekijken op de verhuur agenda hier links in het menu.

* De verkennersruimte wordt gedurende de winterperiode niet verhuurd ivm de boten die dan in de ruimte liggen.