Facebook pagina Dorus Rijkersgroep
Home
      disclaimer
Dorus Rijkersgroep bestaat 65 jaar

In 2011, het jaar dat Scouting Nederland 101 jaar word, bestaat onze groep maar liefst 65 jaar. Dit is reden genoeg om van 2011 ook weer een feestjaar te maken! Dit jubileum zal gevierd worden door een groepskamp voor alle jeugdleden. Daarnaast zal er op zaterdag 18 juni 2011 een reŁnie plaatsvinden voor alle 16+ leden en oud-leden van onze groep.
Om zoveel mogelijk oud-leden te mogen verwelkomen is de organisatie al geruime tijd bezig om oud ledenlijsten en logboeken door te spitten. In de loop der jaren zijn er echter een heleboel lijsten verdwenen of zijn mensen verhuisd. We hopen dat we via via en door de media in te schakelen een heleboel oud-leden kunnen bereiken. We willen hierbij dan ook vragen om iedereen die nog oud-leden kent, ze te attenderen op deze reŁnie.

Oud-leden kunnen met het speciale inschrijfformulier op deze site zich opgeven voor de reŁnie. TZT zal de definitieve uitnodiging komen. Het feest zal bestaan uit een BBQ met kampvuur en de mogelijkheid om verhalen van vroeger en nu uit te wisselen. Dit alles onder genot van een hapje en een drankje. Wellicht kunnen we zaterdagmiddag ook nog even met de boten het water op, maar dat is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. De kosten voor deze reŁnie zullen tussen de 15 en 20 euro liggen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Voor vragen of opmerkingen kan er contact worden opgenomen met de organisatie,

Rene Megens
Mascha Schraven
Ilse van Rooij
Robert Cornelissen                                            reunie@dorusrijkersgroep.nl

ReŁnie in de media:
     

Inschrijven

Naam (voor + achternaam): *
Geboortedatum: *
E-Mail: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoonnummer:
Beginjaar lidmaatschap:
Eindjaar lidmaatschap:
Opmerkingen:

   

De velden met een * zijn verplicht, de andere velden zijn niet noodzakelijk maar wel gewenst. De inschrijving zal pas definitief zijn zodra de organisatie het inschrijfgeld ontvangen heeft. Het precieze bedrag ligt nog niet vast, maar zal tussen de 15 en 20 euro komen te liggen. Dit is afhankelijk van het aantal inschrijvingenen hierover volgt nog nader bericht.